Penaltytoernooi - www.audacia.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Penaltytoernooi

Penaltytoernooi

Zaterdagmiddag 3 september 2022 zal het S.V. Audacia Penaltytoernooi plaats gaan vinden aan de Molenstraat in Moergestel.

Na twee edities door Corona-overmacht over te hebben moeten slaan zullen ook in de 3e editie zowel dames- als herenteams gaan strijden om de titel, gevolgd door een spetterende feestavond!

 

Op het S.V. Audacia Penaltytoernooi neem je het op tegen andere teams door het nemen van penalty’s.

Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 6 spelers (inclusief keeper), die maximaal 2 penalty’s per wedstrijd nemen. Na de poulefase zal er via knock-outrondes en een grandioze finale tot een winnaar worden gekomen.

Tussendoor kan men genieten van een hapje, drankje, hopelijk de zon en het nodige entertainment.

Gaan we specialisten zien die het ‘hupje’ van Jorginho in hun repertoire hebben, koele kikkers die een Panenka aandurven of verdwijnen de meeste penalty’s langs het doel doordat men onder de spanning bezwijkt, op dit toernooi is plezier gegarandeerd!

 

Het inschrijfgeld bedraagt €75,- per team, dit is inclusief avondeten voor de teamleden.

Mochten er meer mensen mee willen eten, dan kunnen zij dit op de dag zelf, tegen betaling, regelen met kantine-uitbater Jan-Hein de Brouwer (aan de bar).

Schrijf je nu in voor hét tofste Penaltytoernooi in de regio! Schrijf jouw team wel snel in want VOL = VOL (minimaal 16 jaar oud)!

Schermafbeelding_2022-04-08_om_17.44.23.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!