Sponsorplan - www.audacia.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorplan

Sponsorplan

Onze sponsors vormen een belangrijke doelgroep, die door de activiteiten van Audacia wordt aangetrokken. Momenteel kent Audacia een groep van circa 90 trouwe bedrijven die de vereniging financieel ondersteunen. Om de ambities waar te maken, zijn nieuwe sponsors c.q. extra financiële ondersteuning noodzakelijk. Relatiemarketing is één van de belangrijkste pijlers van ons sponsorbeleid, waarbij we de wens uitspreken dat het sponsorende bedrijf en Audacia elkaar moeten aanvullen bij het opbouwen van een positief imago van de zowel de vereniging als het bedrijf. 
Als eerste ambitie geldt het vervullen van onze maatschappelijke taak. Door Audacia te sponsoren zorgt de sponsor ervoor dat voetbal betaalbaar blijft en daardoor laagdrempelig voor alle inwoners van Moergestel.

Kleding

Het streven is om vanaf seizoen 2020-2021 elk team in het originele blauwe tenue te krijgen. Voor het eerste en tweede elftal heren en voor het eerste elftal dames is reeds gelukt (voor de dames zijn we nog opzoek naar een sponsor).

Om weer terug te gaan naar onze vertrouwde clubkleuren is hulp nodig! Inmiddels hebben we met Topsports Oisterwijk en Robey een goede deal gesloten zodat we alles in werking kunnen gaan zetten. We zijn hiervoor op zoek naar teamsponsoren die ons hierbij willen helpen. De prijzen voor het sponsoren van een team zijn hier te vinden.

Wil je graag een team sponsoren? Mail dan naar sponsorcommissie@audacia.nl. We lichten graag alle sponsormogelijkheden persoonlijk toe.

Onderstaand een impressie van hoe het nieuwe tenue eruit kan komen te zien: 

Afbeelding_kleding.PNG

Sponsorpakketten

Daarnaast zijn er ook sponsorpakketten beschikbaar om onze club te ondersteunen. Voor het 'goude' sponsorpakket krijg je meer exposure terug dan voor het 'bronze' pakket. De pakkettten zijn uit te breiden naar wens met bijvoorbeeld het sponsoren van een kleedkamer, een tafel plaquette of reclamebord. Onderstaand de sponsorpakketten:

17DED4CB-BCEB-46F1-8158-02747A3590DF.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!