Datum

25 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Alhoewel de jongens met een goede instelling in de wedstrijd zaten waren ze niet bij machte om de eerste uitzege te pakken .

De wedstrijd ging gelijk op maar toch moesten ze in de eerste helft een tegendoelpunt incasseren  1 - 0.

Binnen een kwartier na rust was het 3 – 0 door persoonlijke fouten. Ook na het wisselen van twee geblesseerde spelers ( Ward en Jannes ) kon de aanval van Audacia geen vuist maken. Bij het invallen van de duisternis floot de wat warrige scheidsrechter de wedstrijd af.

Wederom geen punten en gezien de andere uitslagen wordt de situatie er niet beter op. Komende zondag 2 december zal er thuis tegen het als 4e geplaatste HHC toch gewonnen moeten worden om uit de gevarenzone te komen.

Drie punten uit acht wedstijden is wel erg mager……….