Datum

17 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Dat ons klimaat zich laat zien in extremen is duidelijk: vorige week nog in plensbuien gevoetbald, nu was er een uiterst plezierig lentezonnetje. Hoe prettig is het dan te zien dat Audacia zich niet door de wispelturige weergoden laat beinvloeden. Ze leggen al weken erg goed en begeesterd uitgevoerd voetbal op de mat. Niet elke week een driepunter in  hun voordeel, maar steeds leuke wedstrijden waarbij voor de groeiende supporterschare volop te snoepen valt.

Deze keer was het een strijd tegen de technisch knap spelend Concordia Hadouir Combinatie tegen het gretige, wat springerige en vol op de inzet spelende Audacia. De ruststand was weliswaar 0-2 maar  ook Audacia had zeker kansen maar konden niet met een overigens dik verdiende treffer tegensputteren. De tweede helft was een gelijkwaardige partij die dan ook terecht in 0-0 eindigde. Opgeteld was de eindstand zo 0-2 waarop ook eigenlijk niet zo heel veel af te dingen was. Maar sowieso wel een groot verschil met de eerder dit seizoen geleden kansloze nederlaag in Den Bosch: met 5-0 maar liefst trokken we daar aan het kortste eind.

Zo heel veel meer valt er niet over de wedstrijd te vertellen. Want eigenlijk was wel jammer dat de 0-2 zowat in het rustsignaal werd gescoord en dat daardoor de tweede helft zeker wel de moeite waard was maar wel jammer dat de aansluitingstreffer niet gescoord kon worden.