De Alsie 5
5087LB
DIESSEN
tel. 013-5041796

De tweede helft van de competitie is ook voor de dames begonnen. Met het doel om onze positie in de top 3 te verstevigen en behouden, vertrokken zij deze ochtend met goede moed naar Diessen. Wanneer Eric nog vraagt om een mooie one-liner van Marit, wordt vol zelfvertrouwen: “Bloed aan de palen!” geroepen (dat uiteindelijk Inge degene is met een bloedneus, zullen we verder maar uit dit verslag laten).

De eerste helft werd meteen duidelijk dat de dames van Audacia sterker waren. Verschillende pogingen tot een doelpunt weten helaas het net niet te raken.. Zonder goals vertrekken ze in de rust met een stand van 0-0 de kleedkamer in. De tweede helft zal gescoord moeten worden om de drie punten mee naar Moergestel te kunnen nemen.

En dat doen ze! Jeske weet al snel in de tweede helft een goal te maken. Daarbij moet benoemd worden dat dit een prachtige goal is waarbij Jeske op de grond belandt. Sanne probeert hetzelfde te doen, maar dat loopt voor de keeper van RKDSV minder goed af. Na een flinke botsing ligt het spel even stil, terwijl er verzorging en een keeperswissel plaatsvindt. Jeske en Pleun hebben een mooie aanval uit een corner en de redding van de keeper is onhandig. Inge is alert op de nieuwe keeper en weet de bal, met keeper en al, binnen te werken: 0-2. Audacia blijft sterk, alert en anticipeert op de vele pogingen van RKDSV om nog iets te bereiken middels talloze lange ballen, maar die zijn vaak snel gecontroleerd en brengen de dames van Audacia weer op weg naar de goal van hun tegenstander. Helaas wordt er niet meer gescoord, maar de overwinning is weer binnen! Drie punten mogen weer mee naar het mooie Moergestel.