Molenstraat 4
5066XH
MOERGESTEL
tel. 013-7852653

Vandaag stond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. OJC Rosmalen 2 is geen onbekende voor ons. We hebben dit seizoen 3x elkaar mogen treffen. De eerste hebben we met 1-3 verloren en de tweede gelijk gespeeld met 2-2.

De eerste scoringskans was voor de tegenpartij op de 3e minuut via de rechtsback die mee opkwam en voorgaf, maar de spits was niet succesvol. De bal ging uit via de paal. Er volgde gelijk daarna een tegenaanval van ons via Stan maar zijn voorzet werd onderschept.

Op de 19de minuut kwam de tegenpartij gevaarlijk uit via links maar Teun Robben greep goed in.
Op de 20ste minuut schoot Tom Visser uit de 2de lijn maar de keeper stond goed en kon de bal makkelijk pakken.

Op de 37ste minuut viel de 0-1 via een counter.
Op 41 minuut hadden we kans om gelijk te maken via een een-twee van Bram van Ierland en Stan Timmermans. De inzet van Bram ging via de paal uit.

Na de rust kwamen we de kleedkamer uit met de intentie om de achterstand in te halen, maar helaas, de spits van de tegenpartij kwam via een lange pass alleen op de keeper af en kon de 0-2 maken. De 0-3 volgde op de 7e minuut. Wij hebben daarna 3 mogelijkheden gehad om de eer te redden via Bram van Ierland, Stan Timmermans en een schot van Tom Visser. Er viel zelfs nog een tegendoelpunt op de laatse minuut van de wedstrijd.

Tweede helft kende een publiekswissel rond de 70ste minuut voor Jur Swinkels. Hij stopt namelijk na dit seizoen met het voetballen!! Jur bedankt!!