Op een zonovergoten sportpark in de Tilburgse Reeshof mocht ons vaandelschip aantreden tegen sv Reeshof voor de vierde wedstrijd van het seizoen.

Audacia ging voortvarend van start en leek energie over te hebben na de korte wedstrijd tegen Riel vorige week.

Met een schotmogelijkheid voor Stan (helaas kwam hij uit voor zijn rechterbeen), een schietkans voor Alex en een behoorlijk grote kans voor Erik kregen we al snel de mogelijkheden om de score te openen.

Maar ook Reeshof stond niet stil en creëerden in de eerste 10 minuten ook een aantal goede mogelijkheden via hun veelvuldig opkomende backs.

 

Langzaam maar zeker werd Reeshof alsmaar sterker en hadden wij grote moeite met de aanvallende krachten van Reeshof. Nadat Erik randje buitenspel afgefloten werd, was het toch Reeshof die als eerste toesloeg:

De rechtsbuiten passeerde Jan van Gestel en kwam met een lage voorzet. De bal kwam in eerste instantie onverwachts bij Harm die de bal niet goed kon verwerken. Werner schoot zijn goal uit en wist in eerste instantie nog redding te brengen, maar de afvallende bal plofte in het net: 35e minuut 1-0.

Tot de rust van beiden kanten weinig aanvallen meer en dus geen noemenswaardige acties.

 

Met vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. De wetenschap dat we sinds februari ongeslagen waren in uitwedstrijden en onze tweede helft normaliter beter is dan onze eerste helft begonnen we met veel vertrouwen aan het vervolg van de wedstrijd.

Maar helaas kunnen we hier kort over zijn; Koen werd nog gewisseld voor Maikel Nouwens en na 65 minuten spelen werd er een aanvallende wissel gedaan door Gijs Doornenbal in het veld te brengen voor Stan maar na een zeer discutabele strafschop in de 66e minuut na een overtreding van Maikel, kon het boek gesloten worden: 2-0.

Amper 4 minuten later maakte Reeshof ook nog de 3-0 en gelukkig is het daar bij gebleven, want Reeshof heeft zeker kansen op meer doelpunten gekregen terwijl wij daar alleen nog een grote kans voor Ward tegenover konden zetten.

 

Een terechte nederlaag tegen een goed spelend Reeshof. Volgende week de uitwedstrijd tegen HHC en dan de winning mood weer oppakken.

 

Opstelling: Werner Kastelijn, Koen Schollen (Maikel Nouwens), Tim van Kerkoerle (Bram Swinkels), Jan van Gestel, Stijn Heslenfeld, Harm Ketelaars, Stan Timmermans (Gijs Doornenbal), Ward Ketelaars, Alex Aarts, Erik Jans

Bank: Marc Schepens

Afwezig: Joris van Gerven, Youri van Vechel (beiden geblesseerd)

Oudere artikelen